Sve ranije Destiny ekspanzije možete igrati potpuno besplatno

0
55
sve-ranije-destiny-ekspanzije-mozete-igrati-potpuno-besplatno

Ako planirate da se uhvatite u koštac sa Destiny u narednih mesec dana ili tako nešto, do izlaska The Final Shape, onda ste srećni. Bungie je omogućio da se tri prethodna proširenja igraju besplatno sve do 3. juna, dan pre nego što sledeće proširenje izlazi.

Od 8. maja do 3. juna, svako može besplatno preuzeti Destiny 2 i igrati kroz proširenja Shadowkeep, Beyond Light i Witch Queen. Ako ste na PlayStationu, možete takođe besplatno preuzeti Lightfall kao deo vaše PlayStation Plus pretplate.

Shadowkeep je pokrenuo ono što sada znamo kao moderni Destiny, gde je Bungie sredio svoju mapu puta, omogućavajući developerima da izbace koherentniju priču. Ova trenutna faza igre će se završiti sa The Final Shape, poslednjim proširenjem u ‘Light v Dark’ sagi, glavnom pričom koja je na snazi od kada je Destiny prvi put lansiran 2014. godine. Igrači će se oprostiti od The Traveler, i verovatno od Destiny kakvog danas znamo.

U budućnosti, izgleda da će Destiny 2 preći na ‘epizodni’ sadržaj nakon The Final Shape, sa sledećim velikim izdanjem koje se očekuje da bude Destiny 3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More