Hades 2 nadmašio original za manje od 24 sata nakon objavljivanja

0
51
hades-2-nadmasio-original-za-manje-od-24-sata-nakon-objavljivanja

Nakon dužeg čekanja nego što se očekivalo, Hades 2 je ove nedelje zvanično objavljen u Steam Early Access. Veliki nastavak Supergiant-a takođe ima vrući početak, privlačeći preko 100.000 igrača na lansiranju.

Supergiant je prvi put objavio Hades 2020. godine, a igra je bila ekskluziva za Epic Games Store tokom prve godine na tržištu. Od tada, igra je došla na Steam, kao i na sve trenutne konzole. Hades je bio ogroman kritički i komercijalni uspeh, ali Hades 2 izgleda da ga nadmašuje u rekordnom roku. Originalna igra dostigla je vrhunac sa malo preko 36.000 istovremenih igrača na Steamu. U međuvremenu, Hades 2, koji je izašao pre samo dva dana, privukao je preko 103.000 istovremenih igrača.

Hades 2 još uvek nije potpuna igra. Naslov bi trebao provesti ostatak godine u ranom pristupu, dobijajući novi sadržaj, ispravke grešaka i ažuriranja balansa usput. Kada igra dostigne verziju 1.0, Supergiant će početi da prenosi igru na konzole poput PlayStation i Xbox. Igra će verovatno biti izdata i za Switch 2, o kojem je Nintendo počeo otvoreno da govori ove nedelje.

Hades 2 je izašao sa izuzetno pozitivnim prijemom na Steamu do sada, na osnovu oko 12.000 korisničkih recenzija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More