Atomic Hawx Prime 100 ski cipela

0
56
atomic-hawx-prime-100-ski-cipela

Srednja veličina sa srednjim fleksom za muškarce sa srednjom građom. Kao rečenica iz marketinga možda zvuči pomalo bezlično, ali je potpuno tačna. Iako možda ta linija potcenjuje neospornu masovnu privlačnost Hawx Prime 100.

Jedan od glavnih privlačnih faktora za svakog prosečnog skijaša će biti trenutna udobnost odmah po izlasku iz kutije. Jasno je da ovo nije zamena za pravilno personalizovanje od strane profesionalca, ali obećava dobre rezultate za bilo kakvo prilagođavanje koje vam može biti potrebno. Od meke plišane manžete do memory fit podstave, Hawx Prime 100 se oseća kao zagrljaj za stopalo.

Atomic Hawx Prime 100

Fleksibilnost je pristupačna svima osim apsolutnim početnicima, i ima prostora za većinu ljudi da se unaprede sa njom. Fleksibilnost je progresivna ali kao što biste očekivali počinje da se presavija kada počnete da skačete sa malih skakaonica i snažno sletite. Svi koji voze brzo treba da razmotre tvrđe verzije, i verovatno će želeti užu veličinu za veću preciznost.

Cena je jednako pristupačna kao i fleksibilnost. Po ceni od 350 evra ova cipela će održati napredovanje srednjih skijaša zadovoljno nekoliko sezona.

Read More