Alan Wake 2 nastavlja odličnu prodaju, Control premašio 4 miliona prodatih kopija

0
74
alan-wake-2-nastavlja-odlicnu-prodaju,-control-premasio-4-miliona-prodatih-kopija

Alan Wake 2 je lansiran u oktobru i Remedy nam je sada dao ažuriranje o tome kako igra napreduje. Pred prvi od dva planirana DLC-a sa pričom, Remedy je prodao oko 1,3 miliona kopija, brojka kojom je studio zadovoljan.

U izjavi o prekretnici, izvršni direktor Remedy, Tero Virtala, rekao je: “Zadovoljni smo početkom prodaje Alan Wake 2. Cena je takođe ostala na visokom nivou, a igra je već nadoknadila značajan deo troškova razvoja i marketinga. Nastavićemo da razvijamo igru da bismo služili postojećim fanovima i privukli nove igrače i očekujemo da će igra nastaviti dobro da se prodaje.”

Nema sumnje da će deo tog povećanja prodaje doći putem izdanja ekspanzija, od kojih su već dve planirane. Ove ekspanzije će dalje proširiti Remedijev multiverzum, sa vezama sa prethodnim igrama poput Control.

Do sada, igra izgleda da ima jaču prodaju od Control, isporučujući više kopija za dva meseca nego što je Control učinio za četiri meseca. Ako Remedy može da održi tempo prodaje Alan Wake 2, može nadmašiti prekretnicu od 4 miliona kopija Control za mnogo kraće vreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More