Sledeća Xbox konzola će doneti najveći tehnički generacijski skok ikada

0
70
sledeca-xbox-konzola-ce-doneti-najveci-tehnicki-generacijski-skok-ikada

Već znamo kroz curenje sudskih dokumenata da je Microsoft već duboko u planiranju svoje konzole sledeće generacije. Iznenađujuće, Microsoft sada otvoreno govori o svojim planovima za sledeću generaciju.

Prema dokumentima koji su procurili kroz sudski sistem tokom suđenja FTC protiv Microsoft zbog preuzimanja Activision Blizzard, trebalo bi da budemo najmanje četiri godine daleko od sledeće konzole. Međutim, predsednica Xbox brenda, Sarah Bond, javno je najavila sledeću konzolu tokom nedavnog Official Xbox Podcasta, navodeći da će doneti “najveći tehnički skok” ikada.

U intervjuu za The Verge, Phil Spencer je takođe pomenuo novi hardver, čak dodajući ideju o stvaranju ‘jedinstvenog hardvera’, za šta se veruje da aludira na potencijalni Xbox prenosni uređaj, nešto što je mnogo puta bilo predmet glasina tokom godina.

Xbox bi trebao da objavi novu hardversku najavu ove godine, ali to bi moglo biti bilo šta, od novog Elite kontrolera, do uređaja za streaming, do pravog prenosnog uređaja, do osvežene Xbox Series X/S konzole. Bez sumnje ćemo saznati više ovog leta kada počnu da stižu velike najave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More