Novi mod pretvara Helldivers 2 u Star Wars: Battlefront

0
40
novi-mod-pretvara-helldivers-2-u-star-wars:-battlefront

Helldivers 2 već ima određenu količinu Star Wars šmeka ugrađenog u sebe, ali modderi žele da to podignu na novi nivo. Novi mod otkriven ove nedelje ima za cilj da pretvori Helldivers u Star Wars: Battlefront, sa različitim sredstvima zamenjenim novim iz Star Wars univerzuma.

Modder iza projekta, koji se predstavlja kao ToastedShoes, podelio je video snimak gejmpleja ranije ove nedelje, prikazujući mod u akciji. Video ispod prikazuje igrača i njegovu ekipu koji nose oklop klon troopera iz prequel trilogije, boreći se protiv različitih droid neprijatelja. Mod takođe menja brodove igrača u star destroyers da bi povećao Star Wars atmosferu.

Prema ToastedShoes, mod još nije spreman za izdanje, jer još uvek ima neke greške i probleme sa kompatibilnošću sa nekim planetama i nivoima težine. Međutim, rekao je da planira da mod bude dostupan za preuzimanje kada bude završen i stabilan.

Iako mod izgleda zabavno, takođe postavlja neka pravna pitanja. Helldivers 2 nije dizajniran da bude prijateljski nastrojen prema modovima, jer zahteva online konekciju i ima anti-cheat sistem. Instaliranje modova bi potencijalno moglo dovesti do banovanja za igrače. Pored toga, Disney može imati problem sa modom zbog toga što nije licenciran. S obzirom da je Helldivers 2 jedna od najpopularnijih igara 2024. godine, ne bi me iznenadilo da Disney primeti ovaj mod i napravi napore da ga ugasi pre nego što bude objavljen za javnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More