Weekend.17 u septembru će u Rovinju ugostiti AI Weekend!

0
51
weekend.17-u-septembru-ce-u-rovinju-ugostiti-ai-weekend!

Najveći regionalni festival, Weekend Media Festival od samih početaka prati trendove i aktualnosti te će ove godine, osim medijske, marketinške, komunikacijske i HR industrije, u staroj Tvornici duhana u Rovinju okupiti i najjača imena regionalne i svetske zajednice koja razvija alate temeljene na veštačkoj inteligenciji. U svetu u kojem se veštačka inteligencija već infiltrirala gotovo u svaki segment poslovanja, AI Weekend će od 19. do 22. septembra biti jedan od prvih takvih festivala koji povezuje AI zajednicu s poslovnim i medijskim svetom.

PCPress.rs ImagePCPress.rs Image
Daniel Ackerman HR.Weekend, Martina Silov AI Weekend, Tomo Ricov Weekend.17; Foto: Mak Vejzović

„AI zajednica u Hrvatskoj oduševljena je što ćemo biti deo Weekenda.17 i imati priliku proširiti znanje i poznanstva i s drugim industrijama. Veštačka inteligencija toliko prožima savremeni svet da ne postoji industrija koju AI nije dotakla ili će tek dotaći, pa je spoj medijske i marketinške industrije s IT profesionalcima bio neminovan. Hrvatska se već u tehnološkom sektoru po broju jednoroga dokazala kao jedna od moćnijih tech scena s obzirom na broj stanovnika, a ovim festivalom želimo Hrvatsku staviti na mapu svetskih tech konferencija. Weekend.17 idealno je mesto za razmenu svih informacija, znanja i ideja, te povezivanje, svetske tehnološke scene s regionalnim poslovnim svetom.“, tvrdi Martina Silov, predsednica CroAI udruge u Hrvatskoj i direktorka AI Weekenda.

Weekend porodica tako se proširila na još jednog člana, uz HR.Weekend koji je prošle godine u Rovinju oduševio pripadnike brzorastuće industrije ljudskih potencijala i otvorio mnogobrojna važna pitanja među HR profesionalcima, poslodavcima i kompanijama, kao i među svima onima koji su zainteresovani za razvoj i primenu inovativnih strategija u upravljanju ljudskim potencijalima.

PCPress.rs Imagewww.weekend.hr i pratite nas na društvenim mrežama FB, IG i Linkedin. Ulaznice za HR.Weekend možete pronaći ovde kao i zapratiti sve novosti na FB, IG i Linkedin kanalima. Sve informacije o AI Weekendu možete pronaći ovde, a više informacija pronađite na FB, IG i Linkedin kanalima…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.