TikTok pokreće novi program nagrađivanja kreatora

0
79
tiktok-pokrece-novi-program-nagradjivanja-kreatora

Računari i Galaksija

PCPress.rs Image

Usred haosa pred državnim organima širom sveta TikTok pokreće novi program za kreatore.

PCPress.rs Image

TikTok je početkom meseca potvrdio da će njegov program kreativnosti da napusti beta verziju. Sada je ova promena ozvaničena uvođenjem novog programa za nagrađivanje kreatora.

Novi program nagrađivanja za kreatore nastaviće da nagrađuje visokkvalitetan i originalan sadržaj (duži od jednog minuta) koristeći optimizovanu formulu nagrađivanja koja uzima u obzir četiri glavna aspekta: originalnost, trajanje, reprodukcija, vrednost pretrage i angažovanje publike.

TikTok kaže da će nova formula takođe automatski nagraditi kreatore za vrednost oglasa na njihovom nalogu koja je određena vremenom gledanja oglasa u njihovoj zajednici.

Zajedno sa novim programom nagrađivanja za kreatore, TikTok je takođe objavio neka poboljšanja kontrolne table kako bi kreatorima ponudio ažuriranu analitiku i podatke, kao i dublju analizu učinka, procenjenih nagrada, kvalifikovanih pregleda i kvalifikovanost programa.

Ažurirana kontrolna tabla Programa nagrađivanja za kreatore sadrži namenske stranice za svaki video, koji će uključivati informacije o broju obrtaja za hiljadu prikaza i kvalifikovanim pregledima videa. Pored toga, TikTok je najavio da će kreatori imati pristup svojim poslednjim isplatama za pouzdanu evidenciju o njihovoj prethodnoj i predstojećoj zaradi.

Izvor: phoneareana.com

SBB


Tagovi: ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.