The Last of Us Part 2 Remastered je izgleda sledeći na redu za PC izdanje

0
56
the-last-of-us-part-2-remastered-je-izgleda-sledeci-na-redu-za-pc-izdanje

Krajem januara, Sony i Naughty Dog su izdali The Last of Us Part II Remastered – izvornu PS5 verziju  poslednje generacije sa poboljšanom grafikom, poboljšanim performansama i novim modovima. S obzirom da Ghost of Tsushima konačno stiže na PC u maju, TLOU Part II izgleda da je sledeći na redu.

Prema tvrdnjama relativno novog, ali istorijski tačnog insajdera industrije ‘Silknigth’, “naredna PC igra Sonija je The Last Of Us Part 2 Remastered. Njena najava se očekuje sledećeg meseca, iako tačan datum nije poznat. Biće duži nego uobičajeni period između datuma najave i datuma izlaska.”

Vremenom smo videli da su mnoge PS5 igre portirovane na PC sve bržim tempom. Naravno, The Last of Us Part II je originalno izdat 2020. godine, ali s obzirom da je Remaster star samo mesec i po dana, čini se da bi PC igrači mogli doći do igre ranije nego što se očekivalo.

Međutim, s obzirom da je Ghost of Tsushima tek nedavno najavljen za PC, kompanija verovatno čeka svoju sledeću priliku da napravi veliki uticaj sa ovom predstojećom najavom.

Bez obzira na to, uzbudljivo je videti da se igra očigledno ne zadržava za premijeru druge sezone HBO-ovog The Last of Us.

Read More