Otkazana Spider-Man co-op igra – The Great Web – izgleda prilično zanimljivo

0
62
otkazana-spider-man-co-op-igra-–-the-great-web-–-izgleda-prilicno-zanimljivo

Prošle godine, nakon curenja podataka iz studija Insomniac, saznali smo da je studio radio na multiplayer Spider-Man igri pod nazivom ‘The Great Web’, u kojoj bi grupe igrača mogle putovati kroz multiverzum da bi se borile protiv širokog spektra neprijatelja. Ova igra je na kraju otkazana, ali novi procureli trejler za igru ima fanove koji žele da nije.

Kratak trejler prikazuje četiri Spidey lika kako se zajedno ljuljaju oko nebodera NYC-a, boreći se protiv neprijatelja poput Venoma, Vulture i Dr. Octaviusa.

Trejler, koji je ubrzo uklonjen sa Youtube platforme, pokazuje kako bi koncept multiverzuma funkcionisao, sa grupama igrača koje uranjaju u dimenzionalne pukotine da bi putovale između različitih univerzuma. To bi omogućilo Insomniacu da ponovo uvede stare i nove neprijatelje bez mešanja sa kanonom njegovih igara za jednog igrača.

Jedna stvar koja je privukla pažnju fanova je koliko igra izgleda polirano u trejleru. Ne znamo koliko je igra bila u razvoju, ali trejler svakako nagoveštava poliran proizvod, koji bi mogao biti spreman za pravilno predstavljanje da nije bio otkazan.

Read More