Stellar Blade demo za PS5 stiže ove nedelje

0
61
stellar-blade-demo-za-ps5-stize-ove-nedelje

Stellar Blade je zanimljiv brzi borbeni spektakl koji izgleda kao kombinacija između NieR Automata i Bayonetta. Nakon slučajnog izdanja demo verzije nadolazeće igre pre nekoliko nedelja, tim u studiju SHIFT UP sada je najavio njeno zvanično izdanje.

Najavu je na PlayStation Blogu napravio Kim Hyung Tae – direktor Stellar Blade – rekavši “Sa zadovoljstvom zvanično najavljujemo nadolazeći besplatni igrivi demo za Stellar Blade, koji dolazi 29. marta na PlayStation 5.”

Održavajući se na početku igre, ovaj demo će uključiti fazu tutorijala kako bi se igrači upoznali sa Stellar Blade pre njegovog izdanja, uz “malo iznenađenje uključeno za igrače koji završe prvu fazu.”

S obzirom da je demo samo repakovanje početnih faza igre, tim je potvrdio da će napredak iz demo verzije preći u punu igru – što znači da nećete morati ponovo da radite tutorijal i uvodne delove kada se Stellar Blade zvanično pokrene.

Demo Stellar Blade će biti dostupan 29. marta sa naizgled neograničenim datumom završetka – što znači da možete uživati u uvodnom poglavlju koliko god puta želite tokom narednog meseca do izlaska igre 26. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More