Sony izgleda više nije zainteresovan za KOTOR Remake

0
75
sony-izgleda-vise-nije-zainteresovan-za-kotor-remake

Prvi put najavljen 2021. godine, dugo očekivani remake za Star Wars: Knights of the Old Republic je pretrpeo niz problema, uključujući promenu razvojnog studija, glasine o njegovom otkazivanju i još mnogo toga. Iako je igra nedavno potvrđena da je “živa i zdrava”, čini se da Sony više nema nikakvo interesovanje za projekat.

Kako je izvestio industrijski insajder Jeff Grubb, odgovarajući na pitanje jednog fana koji je pitao “Šta se događa sa KotOR?”, Grubb je prešao na Twitter, tvrdeći:

“Moj je utisak da Sony više ne želi da ima veze sa [KOTOR Remake], zbog čega sam mislio da je mrtav. Očigledno, međutim, Saber još uvek deluje vrlo odlučno. I imam puno poverenja u Saber.”

Za neupućene, KOTOR Remake je prvi put najavio Sony tokom svog PlayStation Showcase 2021. godine – u kojem je igra otkrivena kao ekskluziva za PS5 konzolu. Iako bi to još uvek mogao biti slučaj, Grubb je tvrdio da pre njegovih najnovijih izjava “Sony ga je objavio. To je bila SIE produkcija” – što sugeriše da bi dužnosti izdavanja sada mogle pasti na nekog drugog.

Star Wars: Knights of the Old Republic je klasična igra i kao takva remake zahteva dosta rada kako bi se osiguralo da bude na visini originala.

Read More