PC Press video: DMS – Ekološki autoput za dokumenta, Nenad Solujić, Docloop

0
69
pc-press-video:-dms-–-ekoloski-autoput-za-dokumenta,-nenad-solujic,-docloop

Da li je danas poslovanje bez papira moguće, šta je eRačun, šta se dešava sa dokumentima kojima je istekao rok čuvanja su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Nenadom Solujićem, direktor kompanije Docloop.

PCPress.rs Image

Nenad je jedan od prvih zaposlenih u Docloop-u, a svoju karijeru započinje na poziciji Konsultanta u maju 2018. godine, da bi nedugo zatim napredovao na poziciju Menadžera partnerske mreže. U narednom periodu postepeno dobija nove uloge i stiče adekvatna znanja, da bi u junu 2021. godine stupio na funkciju CEO, odnosno Direktora kompanije. Od samog početka pored ekonomskog usmerenja je fokusiran na tehnološki napredak i inovacije, kojima je omogućio kompaniji da ostvari uspeh i postavi nove standarde u razmeni i upravljanju elektronskim dokumentima. Nenad je izuzetno vredan, radan, odgovoran, posvećen poslu, usmeren ka cilju i ostvarenju rezultata, sklon inovacijama i traganju za novim softverskim dostignućima. Poseduje odlične organizacione i liderske veštine kao i komunikativne sposobnosti koje mu pomažu da na uspešan način predstavlja Docloop u najboljem svetlu na tražištu i u isto vreme gradi tim saradnika usmerenih na zajedništvo, napredak i razvoj kompanije. Sa Nenadom na čelu Docloop kompanija nudi različita softverska rešenja i digitalne alate koji omogućavaju firmama da unaprede svoje poslovne procese i ostvare digitalnu transformaciju koja predstavlja put ka prelazu u efikasno privredno društvo i prati razvojne trendove.

Docloop je jedini licencirani informacioni posrednik od strane Ministarstva Finansija Republike Srbije za razmenu e-faktura i drugih e-dokumenata. Kompanija je osnovana 2018. godine u Beogradu, a na samom početku glavni fokus im je bila edukacija i informisanje javnosti kroz edukativne sminare i predavanja što je kasnije rezultiralo da steknu poverenje i sklope saradnju sa preko 5000 klijenata širom Srbije i regiona. Proizvodi Docloop-a uključuju: Moj eRačun, Moj DMS, eKnjigovodstvo i razvoj održivih poslovnih projekata – ESG izveštaja. Misija kompanije: Pouzdan partner koji inovativnim rešenjima unapredjuje poslovanje i pomaže u procesu digitalne transformacije i zaštiti životne sredine. Vizija kompanije: Inspirišemo kompanije da naprednim rešenjima razvijaju održivo poslovanje po najvišim standardima i ostvare pozitivan uticaj na životnu sredinu.

Ceo video intervju sa Nenadom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.