Nekoliko God of War igara je u aktivnom razvoju

0
61
nekoliko-god-of-war-igara-je-u-aktivnom-razvoju

Pojavio se novi izveštaj koji navodi da su u razvoju više God of War igara. Ova informacija dolazi od istog izvora koji je nedavno procureo PC port Ghost of Tsushima, što ga čini vrlo verovatnim. Procureli podaci navode da Santa Monica Studio nije jedini tim uključen u ove projekte. Međutim, nije ukazao na bilo koje specifične eksterne timove.

Sudeći po raznim curenjima, možemo suziti ove igre na nekoliko mogućnosti. Za početak, oglasi za posao su nagovestili veliki nastavak od Santa Monica Studio. To bi trebao biti sledeći korak za Kratosa nakon God of War Ragnarok.

Međutim, prethodne glasine od insajdera takođe su nagovestile potencijalni samostalni naslov za Atreusa. S obzirom da PlayStation ima sličan pristup Spider-Man: Miles Morales, mogućnost manje igre zasnovane na Atreusu je visoka.

Najnovija curenja takođe sugerišu da je u razvoju remake trilogije God of War. Iako nije jasno da li su ovi projekti remejkovi ili remasteri, PlayStation izgleda zainteresovan za revidiranje klasika.

Ovo ponovno izdanje će verovatno biti outsourcovano drugom timu. Ukupno, očekuju se sledeće igre:

  • Remake/Remaster trilogije God of War
  • Samostalni naslov zasnovan na Atreusu
  • Sledeći glavni naslov u God of War trilogiji

PC port za najnoviji ulazak takođe bi mogao biti u radu kod Nixxes Software. Nakon izdanja 2022. godine, Santa Monica Studio radi na novim projektima već preko godinu dana.

Pored novih avantura za Kratosa, tim navodno radi na novoj franšizi pod vođstvom direktora Cory Barloga. Stoga, ima mnogo toga što se može očekivati od ovog first-party PlayStation developera.

Read More