Instagram: Sada možete da ispravljate greške u porukama

0
66
instagram:-sada-mozete-da-ispravljate-greske-u-porukama

Top50 2023

PCPress.rs Image

Mnogo je korisnika društvenih mreža koji vode računa o onome što pišu (nije malo ni onih koji to uopšte ne čine), pa im je važno da u porukama koje šalju nema grešaka. Instagram donosi neke nove funkcije, a među njima je i mogućnost ispravljanja poruka.

PCPress.rs Image

Sve promene su fokusirane na Instagram inboks, a iz kompanije kažu da još više sužavaju procep između Instagram DM i iMessage servisa. Radi se o tri nove funkcije: mogućnost ispravljanja već poslatih poruka, više stikera i precizniji izveštaji o tome da li je i kada druga strana otvorila poruku.

Korisnici neku poruku mogu da edituju petnaest minuta nakon slanja, što znači da mogu da srede slovne greške ili dopišu nešto što su zaboravili. Ista funkcija postoji i na iMessage, te na drugim aplikacijama za razmenjivanje poruka – dovoljno je da se tapne na poslatu poruku, da se prst kratko zadrži na njoj i potom iz menija izabere “edit”. Iznad poruke će nakon toga pisati “Edited”.

PCPress.rs Image

Tu su i druge novine – korisnici će moći da pinuju do tri različite konverzacije u inboksu, a dovoljno je da izaberu neki chat i prevuku levo, ili da tapnu zadrže i izaberu “pin”. Funkcije još uvek nisu aktivne na svim nalozima, a iz kompanije kažu da stižu uskoro.

Izvor: Mashable

SBB


Tagovi: , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.