Warner Bros za gubitak od 200 miliona dolara krivi omanulu Suicide Squad igru

0
60
warner-bros-za-gubitak-od-200-miliona-dolara-krivi-omanulu-suicide-squad-igru

Prošla godina je bila neverovatna za Warner Bros sa perspektive igara jer su izdali Hogwarts Legacy, koji je bio najprodavanija igra u SAD-u i prodat je u preko 24 miliona primeraka.

Međutim, stvari nisu bile sjajne za Warner Bros u 2024. godini jer su nedavno preusmerili svoj fokus na live-service naslove i izdali Suicide Squad: Kill the Justice League, koji je već postao jedan od najgorih naslova godine.

Tokom nedavnog finansijskog poziva, Warner Bros. je okrivio ovaj naslov za kvartalne gubitke u zaradi.

Kako je Variety izvestio, tokom današnjeg finansijskog poziva, izvršni direktor Warner Brosa, David Zaslav, otkrio je da je prihod studija pao za 12% na godišnjem nivou na 2,8 milijardi dolara.

Obraćajući se padu, pomenuo je da Suicide Squad: Kill the Justice League nije mogao da se izvede kao Hogwarts Legacy u prvom kvartalu 2023. godine. Kako se očekivalo, bivši je generisao mnogo manji prihod.

Dok stvarne prodajne cifre ostaju nepoznate, izvršni direktor Warner Brosa krivi razočaravajuće izdanje za gubitke velike kao 200 miliona dolara. S obzirom na to da industrija suočava sa otpuštanjima, Warner Bros može razmotriti smanjenje troškova u Rocksteady Studio.

Najnoviji performans kompanije je stavlja u rizik od takvih mera, ali se nadamo da će tim dobiti još jednu šansu za pravilnu igru za jednog igrača nakon nedavnog razočaranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More