Huion Kamvas Pro 19 pen displej za umetničke kreacije

0
49
huion-kamvas-pro-19-pen-displej-za-umetnicke-kreacije

Oživite svoje kreativne snove sa Huion Kamvas Pro 19. Ovaj pen displej koristi novi Canvas Glass i moćnu tehnologiju. U malom prstu ima kreativnost u pokretu. UHD pen displej od 18.4 inča spaja prenosivost sa PenTech 4.0 i Canvas Glass-om za sanjare umetničke poduhvate.

Vizuelna izvrsnost može biti bilo gde. Kamvas Pro 19 je vaš prenosivi alat za ilustraciju, animaciju i foto uređivanje, jer ima 4K displej na tankom platnu od 18.4 inča. Sa hardverskom kalibracijom i ΔE<1.5, zaronite u preko milijardu nijansi i širok spektar boja. Drugim rečima, preciznost boja je kao u stvarnom životu.

Huion Kamvas Pro 19

Sa dve različite olovke, iskusićete pisanje sa standardnom i tankom olovkom. Vidimo vam u bliskoj budućnosti rad bez napora. Predviđamo vam i udobni vizuelni doživljaji uz svaki potez. Sa potpuno novim Canvas Glass-om, ovaj displej nudi svojstva protiv odsjaja i teksturu kao u stvarnom životu.

Sa hardverskom kalibracijom, 2.2 Gamma vrednošću i fabričkom kalibracijom, ovaj uređaj odgovara jedinstvenim preferencama, radi personalizovanom kreativnom iskustvu. Uživajte u besprekornom i personalizovanom kreativnom putovanju sa ovim kreativnim displejem!

Read More