Elektrificirana trenerka za vežbanje stimuliše vaše mišiće za brže napredovanje!

0
62
elektrificirana-trenerka-za-vezbanje-stimulise-vase-misice-za-brze-napredovanje!

EMS trening odela stimulišu mišiće elektricitetom kako bi se povećao nivo napetosti i otpora tokom intenzivnih 20-ominutnih vežbi. Bar tako tvrde. Katalyst je prvi uređaj za električnu stimulaciju mišića (EMS) koji je odobren od strane FDA za kućnu upotrebu, a budući da su trening sesije uglavnom fokusirane na vežbe sa sopstvenom težinom, nisu potrebni dodatni rekviziti.

Katalyst_Suit

Ova tehnika omogućava bolje i brže kontrakcije mišića. Podizanje tegova aktivira oko 50% mišića, dok EMS može aktivirati do 90%. Može vam omogućiti brži rast mišića u kraćem vremenskom periodu, kao i pomoći oporavku aktiviranjem nervnih završetaka oko mišića.

Ući u odelo je vežba sama po sebi. Morate se namučiti da biste obukli vrlo tesnu majicu i helanke, napravljene od poliamida (kao najlon) za bolju električnu provodljivost. To je baza. Zatim, nakon što se 26 električnih jastučića Katalyst-a poprskaju vodom, odela su spremna za nošenje, sa 15 kopči kako bi bila stegnuta do te mere da vas pritiska. Na kraju, impulsni paket – baterija koja napaja elektroimpulse – se stavlja u futrolu za butinu, elektrode se povezuju putem dve magnetne stezaljke i vreme je da počnete. Sve ste kopčali i spojili.

Katalyst_Suit

Kontrola odela i prateći treninzi obezbeđeni su putem Katalyst aplikacije. U početku podešavanje odgovarajuće električne jačine može biti kontraintuitivno iskustvo; teško je ubediti mozak da kaže „Da, dozvolimo da se šokiramo više“ i da vam dozvoli da dodirnete dugme za povećanje napona. Cilj je da bude dovoljno velikog napona da mišići involontarno kontraktuju, a da se opuste kada puls prestane. Pulsevi traju četiri sekunde, a zatim sledi četiri sekunde odmora.

Katalyst preporučuje da se trening snage i moći ograniče na tri puta nedeljno, uz nastavak uobičajenog treninga sa tegovima. Sa ogromnim otporom, jednostavni složeni pokreti rezultiraju obilnim znojenjem.

Katalyst_Suit

Read More