Bežične slušalice sa 60 sati baterije – KO-STAR NB-1092

0
68
bezicne-slusalice-sa-60-sati-baterije-–-ko-star-nb-1092

Iz Tomtop trgovine su mi na recenziju poslali naglavne bežične slušalice KO-STAR NB-1092 koje trenutno tamo koštaju 48€ (PDV i poštarina uključeni): https://www.tomtop.com/p-v10873.html

Snimio sam kratak video da vam ih pokažem (u videu možete čuti kakva je kvaliteta ugrađenih mikrofona te koliko kasni zvuk u igrama):


Kao što vidite iz naslova, glavna prednost ovakvih slušalica u odnosu na one koje idu u uho je trajanje baterije – vjerujem da je kod ovih jako blizu 60 sati koliko piše na kutiji. Koristio sam ih tako oko 14 sati i još su na 80% baterije.

Po meni, zvuk je dobar, glasnoća je izvrsna, nema distorzije kad ih pojačate do kraja, bas je taman. Slušalice možete koristiti i za razgovore, kvaliteta mikrofona nije ništa posebno, ali sugovornici će vas sigurno razumjeti.

Imaju ugrađeno aktivno uklanjanje buke do 40dB (ANC) – nije neko vrhunsko, ukloni većinom dublje zvukove, ali se primjeti i svakako pomaže da slušanje bude udobnije.

KO-STAR NB-1092 slušalice se spajaju putem Bluetooth 5.2 standarda i domet je izvrstan – testirao sam ih u kombinaciji s laptopom i veza je stabilna na udaljenosti od 8 metara kroz dva ciglena zida.

Slušalice su lagane, udobne i relativno čvrsto stoje na glavi i vjerujem da ih možete korisiti dok vježbate.

Read More

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.