BAE Systems preuzima proizvođača kvadrokoptera 

0
78
bae-systems-preuzima-proizvodjaca-kvadrokoptera 

Računari i Galaksija

PCPress.rs Image

BAE Systems je kupio Malloy Aeronautics, kompaniju sa sedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu koja proizvodi teške dronove koji mogu da isporuče pomoć i opremu za brzo reagovanje iznad zgrada, reka i planina – autonomno pritiskom na dugme. 

PCPress.rs Image

Malloy Aeronautics dizajnira i isporučuje potpuno električne vazdušne sisteme bez posade (UAS) i civilnim i vojnim kupcima. Njihova paleta kvadrokoptera bez posade, teškog dizanja, sposobni su da podignu teret u rasponu od 70 do 300 kilograma u misijama kratkog do srednjeg dometa. 

Zaposleni će nastaviti da rade sa svoje lokacije u Berkširu, podržavajući svoje postojeće klijente. BAE Systems i Malloy, koji rade zajedno na unapređenju UAS tehnologija od 2021. godine, dalje će razvijati Malloy-ev postojeći portfolio i ubrzati nove i nove tehnologije kupcima širom sveta. 

Inženjeri kompanije BAE Systems i Malloy Aeronautics sarađuju na razvoju potpuno električnog UAS-a T-650 za terete do 300 kilograma kao potencijalnog novog rešenja za isporuku isplative, održive sposobnosti brzog reagovanja vojnim, bezbednosnim i civilnim kupcima. 

Prošle godine, kompanije su objavile da je električni demonstraciona letelica T-600 postigla značajnu prekretnicu tokom velike NATO vežbe, poznate kao Robotski eksperimenti i prototipi pomoću pomorskih sistema bez posade (REPMUS). 

Malloy Aeronautics će postati deo FalconWorks -a, preduzeća za istraživanje i razvoj u sektoru vazduha kompanije BAE Sistems. 

„Prešli smo dug put u poslednjih deset godina, pretvarajući našu viziju održive tehnologije električnih teških dizala u stvarnost, zahvaljujući posvećenosti i naporima našeg tima. Ovaj novi korak na našem putovanju sa BAE Sistems će nam omogućiti da kombinujemo snage i viziju mlade kompanije sa dometom i podrškom iskusne kompanije, dajući na kraju našim klijentima mogućnost da povećaju svoje zahteve i omogućiće nam da isporučimo inovativne nove proizvode – uključujući T-650 – u brzini“, rekao je Oriol Badia, glavni operativni direktor (COO), Malloy Aeronautics. 

Izvor: mobilityengineeringtech.com

SBB


Tagovi: , , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.