Xbox sada ima Xbox Series S toster!

0
52
xbox-sada-ima-xbox-series-s-toster!

Pa, sigurno nismo očekivali ovo. Xbox je upravo objavio nešto što nas je zapanjilo. Microsoftov sektor za konzole objavio je toaster. Dakle, pripremite se da unaprijedite svoj doručak uz Xbox toster.

Ok, nije samo toster, već je to kuhinjski aparat inspiriran igrama, oblikovan prema Xbox Series S konzoli za igranje, koji zagreva hranu. Toster ima taster za odmrzavanje, kojim možete odmrznuti predmete iz svog Xbox Series X Frižidera ili bilo kojeg zamrzivača.

Možete tostirati hleb baš onako kako želite, od svetlog do tamnog. Najboji deo? Toster na hlebu oblikuje logotip Xbox Sphere kako biste zapravo mogli jesti Xbox (logotip) za doručak.

Xbox Series S Toaster

Ostale bitne stavke uključuju široki otvor s automatskim centriranjem vodiča za hleb, funkciju protiv začepljenja, automatsku kontrolu temperature, odvojivu posudu za mrvice, ploče prekrivene protiv kliznim premazom, spoljnu površinu koja se ne zagreva i taster koji omogućava pravljenje tostiranog hleba, smrznutih vafla, „Texas tosta“… Savršeno za igrače i ljubitelje tosta; to je zabavan i funkcionalan dodatak svakoj kuhinji.

Xbox Series S toster od Ukonic-a dostupan po ceni od 39,99 američkih dolara.

Read More