Xbox Games Showcase se vraća 9. juna

0
53
xbox-games-showcase-se-vraca-9.-juna

Bilo je dosta vesti o Xbox brendu ovih dana. Nedavno smo saznali mnogo više o Hellblade 2, koji stiže na Xbox i PC sledećeg meseca, a takođe smo nedavno čuli glasine da će Gears of War 6 biti najavljen ovog leta. Sada, da bi zaokružili nedelju punu vesti, izgleda da sada imamo datum za sledeći Xbox Games Showcase.

Pored svog izveštaja o dugogodišnjem izvršnom direktoru Xboxa, Kareem Choudhry, koji napušta Microsoft, The Verge je takođe čuo od svojih izvora da će predstojeće lansiranje Sea of Thieves na PS5 biti ključni test za Microsoft. Ako stvari dobro prođu, videćemo više Xbox igara koje dolaze na PS5 i Switch konzole.

Pored toga, izvori upoznati sa planovima Microsofta takođe su tvrdili da će se Xbox Games Showcase vratiti 9. juna, dan pre Ubisoftovog prikaza, i oko 10 dana nakon Sonijevog navodnog prikaza, koji bi trebao da se održi krajem maja.

Osim Gears 6, takođe očekujemo da ćemo dobiti ažuriranja o Avowed, Indiana Jones i the Great Circle, Call of Duty, Diablo 4 i Microsoft Flight Sim.

Read More