Vampire Survivors stiže u League of Legends!

0
51
vampire-survivors-stize-u-league-of-legends!

U najnovijem LoL Dev Update video klipu, Riot je razgovarao o novom PvE game modu koji bi trebalo da izađe u sklopu ovogodišnjeg Summer eventa. Riot je ovaj game mode opisao kao ”bullet heaven survivor”, što nam govori da će imati gejmplej sličan igrama poput Vampire Survivors i Halls of Torment. Bullet heaven je obrnuta verzija bullet hell igara – umesto izbegavanja haotičnih projektila, igrači imaju zadatak da se odbrane od masivne horde neprijatelja koristeći se bogatim arsenalom oružja i magija.

Ovaj žanr je postao veoma popularan u poslednjih nekoliko godina, posebno zahvaljujući pomenutom Vampire Survivors, tako da možemo da se složimo da je Riot napravio dobar izbor po pitanju gejmpleja. Vampire Survivors trenutno ima čak 98,56% pozitivnih recenzija na Steam-u, od ukupno 227.290.

Kada je reč o tematici, verujemo da će se Riot držati tradicije ranijih PvE eventova. To znači da ćemo dobiti skinove iz nove ili već postojeće kolekcije, kao kod Star Guardian Invasion i Odyssey: Extraction eventova. Fanovi spekulišu da ćemo potencijalno dobiti novi Arcade skin, primarno zbog bullet hell tematike koja odaje utisak starih igara sa arkadnih mašina.

Kakva su vaša očekivanja od novog PvE moda?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More