UnitedCloud na Streaming Media Connect 2024 konferenciji

0
113
unitedcloud-na-streaming-media-connect-2024-konferenciji

Top50 2023

PCPress.rs Image

UnitedCloud prva je kompanija u regionu pozvanada se pridruži globalnim liderima striming industrije na Streaming Media Connect 2024 konferenciji.

PCPress.rs Image

Boban Kasalović, produkt menadžer u United Cloudu i ekspert u oblasti video enkodinga i striminga (distribucije TV sadržaja), pridružiće se globalnom panelu o budućnosti striminga sa predstavnicima tehnoloških kompanija Netflix, Meta, i AMD na panelu “Bit Players: Koji video kodeci će zauzeti centralno mesto 2024. godine?” u utorak, 20. februara 2024. godine, sa početkom u 16h.  

“U United Cloudu se trudimo da budemo na izvoru svetskih trendova naročito u TV industriji. Kako bismo bili spremni za sve složenije zahteve korisnika u budućnosti, primenjujemo najsavremenije tehnologije u naše proizvodne linije, od izvora sadržaja i kompresije, preko kvalitetne distribucije do krajnjih korisnika, gde god da se oni nalaze. Radujem se što je u svetskim okvirima prepoznata naša jedinstvenost u regionu, kako po razvoju sopstvenih rešenja tako i po primeni poslednjih tehnologija u striming industriji. Sa našim bogatim iskustvom u strimovanju sadržaja uživo, možemo da doprinesemo globalnom panelu o budućnosti striming industrije. Lično, posebno me raduje učešće na panelu o video kodecima, sa kojima se intenzivno bavim još od studija“ istakao je Boban Kasalović, Senior Product Manager United Cloud.

Bitka za prevlast video kodeka se nastavlja, pri čemu korišćenje starih kodeka poput AVC-a opadaju, a novijih kao što su HEVC i AV1 raste. Izbor pravih opcija za transkodovanje prevazilazi trendove – imaju sa cilj smanjenje protoka, smanjenje troškova i obezbeđivanje kompatibilnosti među platformama.

Ekskluzivno saznajte koji će video kodeci oblikovati budućnost striminga i šta provajderi sadržaja moraju da znaju u 2024. godini kako bi doneli prave odluke za godine koje dolaze.  

Prijavite se OVDE za besplatni online događaj u utorak, 20. februara 2024, od 10 do 11 časova po istočnom vremenu (16-17 časova po srednjoevropskom vremenu) na jednoj od vodećih svetskih konferencija namenjenoj striming profesionalcima.

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.