Ugašena pucačina LawBreakers se vraća zahvaljujući moderima

0
50
ugasena-pucacina-lawbreakers-se-vraca-zahvaljujuci-moderima

U poslednjim mesecima bilo je nekih priča o ugašenoj pucačini iz 2017. godine – LawBreakers – i potencijalnom oživljavanju. Iako je tvorac igre, Cliff Bleszinski, nadao se da će pronaći novog izdavačkog partnera koji bi preuzeo igru i vratio je u život, to se nije ostvarilo. U međuvremenu, grupa modera radi na tome umesto njega.

LawBreakers je pokrenut 2017. godine, godinu dana nakon Overwatch, pokušavajući da iskoristi nastajući žanr hero shootera u multiplayer igrama. Igra je pokrenuta za PC i PS4, ali nije uspela da privuče mnogo publike. Do septembra 2018. godine, igra je ugašena, a studio koji ju je stvorio takođe je propao.

Sada je otkriven RELB Project. Ovo je u izradi od oko 2020. godine, sa malom grupom modera koji žele da obnove igru i ponovo je učine igrivom. Kao i druge slične obnove igara, sve ovo funkcioniše korišćenjem lažnog pokretača, koji pristupa privatnim serverima, umesto zvaničnim serverima igre i uslugama za prijavljivanje. Međutim, kada uđete, trebalo bi da se igra tačno kao originalna igra svih ovih godina.

Tvorac LawBreakers, Cliff Bleszinski, već je dao svoj blagoslov da projekat nastavi. Dakle, ako žudite da igrate neke LawBreakers, onda se mod za oživljavanje projekta može naći OVDE.

Read More