Playdate dostupan za kupovinu

0
67
playdate-dostupan-za-kupovinu

Maxi 2024

PCPress.rs Image

Playdate konzolu je bilo teško nabaviti otkako je puštena u prodaju 2022. godine, pošto su prednarudžbine znatno nadmašile trenutne porudžbine. Ovo je dovelo do dugih perioda čekanja prilikom naručivanja. To se sve menja, pošto je proizvođač najavio da je konzola dostupna za isporuku odmah po kupovini.

PCPress.rs Image

Do sada poslate sve konzole iz pretprodaje

Playdate je takođe prošao značajnu prekretnicu, pošto je isporučeno preko 70.000 unapred poručenih jedinica, u odnosu na 50.000 prošle godine. Proizvođač Panic kaže da je konačno sustigao sve Playdate pretprodaje, ali da ova široka dostupnost možda neće trajati večno. Kompanija kaže da je samo ograničen broj konzola dostupan za trenutnu kupovinu.

Panic kaže da će, idući dalje, obavestiti javnost kad god su Playdate konzole na zalihama i spremne za isporuku. S druge strane, prodavnica će jasno primetiti kada su zalihe niske i kada postoji period čekanja. Proizvođač je takođe otvorio isporuke u niz novih zemalja, uključujući Mađarsku, Grčku, Novi Zeland, Južnu Koreju i Maleziju.

Za neupućene, Playdate je prenosiva konzola za razliku od bilo koje druge. Slatka je i jarko žuta, sa ručicom kojom se upravlja manuelno koja se može koristiti kao kontrolni mehanizam. Svaka konzola od 200 dolara dolazi sa 24 besplatne igre, sa dve otključavanja svake nedelje tokom 12 nedelja. Igre možete kupiti i preko Playdate Catalog online prodavnice.

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.