Nintendo najavio novi Super Mario Bros. film

0
66
nintendo-najavio-novi-super-mario-bros.-film

Sledeće poglavlje u avanturi braće vodoinstalatera.

U nedelju, 10. marta obeležen je internacionalni dan Marija. Tokom ove proslave, legendarni Šigeru Mijamoto lično je najavio novi animirani Super Mario Bros. film, kao i moderni remaster dve Mario igre.

Moraćemo malo da se strpimo međutim, pošto ovaj nastavak izlazi tek u aprilu 2026. godine. Na filmu će raditi Illumination Studios, koji takođe stoji iza originala iz 2023. godine.

Pored ove najave, Mijamoto je takođe potvrdio da nam ove godine stižu Paper Mario: The Thousand-Year Door rimejk i Luigi’s Mansion 2 HD, što smo i očekivali. Paper Mario: The Thousand-Year Door izlazi 23. maja za Nintendo Switch, a Luigi’s Mansion 2 HD 27. jula za istu platformu.

Happy #MAR10Day! To mark the occasion, please take a look at this video for the latest news about Mario. pic.twitter.com/MC33jhj3Ju

— Nintendo of America (@NintendoAmerica) March 10, 2024

Super Mario Bros. Movie važi za jedan od najuspešnijih filmova koji su bazirani na video igrama. Trenutno drži rejting od 7.00 na IMDB-u, a poslužio je i kao inspiracija za Super Mario Wonder, koji je takođe oduševio fanove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More