Naredna dimenzija u prilagođavanju

0
56
naredna-dimenzija-u-prilagodjavanju

Ski čizme su tradicionalno kasnile za snowboard čizmama kada je u pitanju praktičnost zakopčavanja. BOA sistem, koji uključuje korisnički prijateljsko dugme za stezanje ili otpuštanje čizme, dugo je bio jedna od najboljih karakteristika snowboard čizmi. Sada se ovaj praktični sistem za zatezanje preselio na ski čizme, obeležavajući značajan napredak u tehnologiji ski čizma.

Salomon S/PRO Supra BOA Ski čizme uvode renomirani BOA sistem u skijanje, pojednostavljujući proces zakopčavanja uz pomoć korisnički prijateljskog dugmeta. Sistem zatezanja sa 4 tačke eliminiše potrebu za kopčama na prednjem delu stopala i pruža detaljno obuhvatanje prednjeg dela stopala. Ove inovativne čizme takođe imaju 3D Instep Shell, prilagođeni jezik i prilagođeni Shell HD, omogućavajući prilagođavanje bez premca.

S/PRO SUPRA BOA ČIZME        

Nove S/PRO Supra BOA čizme za muškarce i žene kombinuju pristajanje i performanse koje su unapređene za nagrađivanu čizmu S/PRO Alpha, kao što su 3D Instep Shell, prilagođeni jezik i prilagođeni Shell HD, sa neuporedivim prilagođavanjem BOA Fit System-a, novom EXOWRAP konstrukcijom i vodećom kategorijom 100mm širinom. Rezultat? Najbolje uklapanje, prilagođavanje i performanse u čizmi usmerene na najveću i najpopularniju širinu noge u industriji.

RAZVOJ EXOWRAP EKOOSISTEMA

Salomon S/PRO Supra BOA

Inženjeri su shvatili da jednostavna zamena kopči nije potpuno rešenje. Umesto toga, trebalo je ponovno definisati podršku stopala. Tako je rođen novi BOA kompatibilni EXOWRAP ekosistem. Sastavljen od tri ključna elementa, EXOWRAP ekosistem ima školjku i postavu koje su dizajnirane da rade u harmoniji sa jedinstvenom sposobnošću BOA Fit Systema da čvrsto obuhvati vaše noge i pruži maksimalnu stabilnost i performanse.

BOA FIT SISTEM

Salomon S/PRO Supra BOA

Salomon je sarađivao sa BOA-om kako bi potpuno redizajnirao školjku Salomon S/PRO Supra čizmi kako bi integrisao specifični BOA Fit System i kreirao sistem zatezanja sa četiri tačke koji zamenjuje potrebu za kopčama na prednjem delu stopala. Ova tehnologija nudi sveobuhvatno obuhvatanje prednjeg dela stopala, smanjujući pritisak odozgo i smanjujući tipične probleme prilagođavanja i performansi koji se javljaju kod čizmi sa četiri kopče.

Read More