Microsoft-ov novi OneDrive dizajn počinje da se primenjuje  

0
64
microsoft-ov-novi-onedrive-dizajn-pocinje-da-se-primenjuje- 

Računari i Galaksija

PCPress.rs Image

Microsoft počinje da uvodi novi dizajn za svoju OneDrive uslugu skladištenja u oblaku za potrošače. Proizvođač softvera je prvi put predstavio Fluent osveženje dizajna za OneDrive prošle godine, a biće dostupno svim ličnim korisnicima OneDrive-a do kraja februara. 

PCPress.rs Image

„To je i vizuelna i funkcionalna nadogradnja dizajnirana da vam pomogne da brzo dođete do svojih datoteka i da vaš sadržaj bude organizovan na više načina,“ kaže Miceile Barrett, Microsoft menadžer proizvoda. „Poboljšani vizuelni dizajn smanjuje nered i ometanja, omogućavajući vam da se fokusirate na ono što je važno – vaš sadržaj. 

Novi vizuelni interfejs za OneDrive više odgovara Windovws 11 i promenama u raznim Microsoft Office aplikacijama. Iako je glavni interfejs pojednostavljen i modernizovan, tu je i novi prikaz ljudi tako da možete da pronađete datoteke i dokumente gledajući lica porodice ili prijatelja sa kojima redovno delite dokumente. Često se setim ko je podelio tabelu sa mnom, ali nikada ne mogu da se setim tačnog naziva datoteke na dugačkoj listi, tako da će ovaj interfejs meni lično biti super koristan. 

Microsoft je takođe dodao nove filtere datoteka u ovaj ažurirani OneDrive korisnički interfejs, tako da možete da filtrirate interfejs prema Word, Excel, PowerPoint ili PDF datotekama. Dugme „dodaj novo“ sada uključuje opcije za otpremanje datoteka i kreiranje novih dokumenata pomoću Office aplikacija. To je mnogo bolje od dva odvojena dugmeta koja postoje u OneDrive-u za otpremanje datoteka i nove fascikle/dokumente. 

Planira se još mnogo promena za OneDrive, a posebno za poslovne korisnike. Microsoft dodaje podršku van mreže, brže vreme učitavanja i još mnogo toga. 

Izvor: TheVerge

SBB


Tagovi: , , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.