Marvel Rivals dolazi i na konzole

0
65
marvel-rivals-dolazi-i-na-konzole

Ranije ovog meseca, Marvel Games je najavio novo partnerstvo sa NetEase za produkciju Marvel Rivals, novog PvP shootera sa punim sastavom Marvel likova. Trenutno, igra je najavljena samo za PC, sa planovima za beta testiranje koje će uskoro početi. Međutim, izgleda da će igra takođe biti dostupna i na konzolama.

Sa veoma sličnim setapom kao Overwatch, Marvel Rivals će staviti igrače u hektične PvP mečeve, sinergizujući različite sposobnosti heroja kako bi pokušali da steknu prednost nad neprijateljskim timom. Kao besplatna multiplayer igra, Marvel Rivals će najbolje raditi kao multiplatformsko izdanje, pa nikada nismo očekivali da će biti PC ekskluziva. Međutim, nedostatak najave verzije za konzole je viđen kao čudan.

Srećom za igrače na konzolama, izgleda da Marvel Rivals ide ka Xbox Series X/S i PS5. Kako je primetio Dreamz na Twitteru, skriveni kod na sajtu Marvel Rivals otkriva da je planirano da igra dođe na Steam, Epic Games Store, kao i na konzole Xbox Series X/S i PS5.

Druga curenja od istraživača igara, Kurakasis, tvrde da bi i mobilna verzija igre mogla biti na putu, zajedno sa Spider-Punk skinom kao jednim od prvih potvrđenih kozmetičkih dodataka.

Found some hidden code in #MarvelRivals website which enabled this. Till now only leakers confirmed it’ll be coming to consoles, well now it’s officially confirmed. pic.twitter.com/TRvaIE3pUH

— Dreamz Gaming  (@_DreamzGaming) April 9, 2024

Read More