Mammut Free 28 sa izdvojivim Airbag 3.0

0
75
mammut-free-28-sa-izdvojivim-airbag-3.0

Ovaj ranac teži samo 1.5 kg i ima kapacitet od 28 litara, što ga čini idealnim za jednodnevne izlete ili kratke ture. Dolazi sa Airbag sistemom 3.0, koji je jedan od najpouzdanijih i najlakših sistema za vazdušne jastuke na tržištu. Vazdušni jastuk se lako može skinuti ako želite da koristite ruksak za druge svrhe.

Narandžasti elementi na rancu i vazdušnom jastuku čine vas vidljivijim na daljinu, što može biti ključno u slučaju hitne situacije. Nosiva struktura je inspirisana prslucima za trčanje po stazi, što znači da se težina ravnomerno raspoređuje i blizu tela, sprečavajući ruksak da se trese. Kaiševi na bokovima i ramenima su optimizovani za udobnost i prilagođenost, a zadnji panel je izrađen u 3D obliku kako bi pratio oblik vaše kičme.

Glavni pregradak je lako dostupan sa vrha i kroz zatvaranje na rajsferšlus na zadnjoj strani, tako da možete brzo doći do svojih stvari bez skidanja ranca. Možete pričvrstiti svoje skije ili snowboard pomoću traka, koje su lake za upotrebu i sigurne. Pregradak za sigurnosnu opremu je odvojen od glavnog pregradka i ima visoko-vidljivu narandžastu boju, tako da je lako možete pronaći i organizovati. Ruksak je bez PFC-a, što znači da ne sadrži štetne hemikalije koje mogu oštetiti životnu sredinu.

Spoljni materijal i postava su napravljeni od recikliranog materijala, što smanjuje ugljenični otisak ruksaka. Free 28 takođe ima neke korisne funkcije kao što su držač za kacigu, bočne kompresione trake i petlje za štapove, što doprinosi funkcionalnosti i praktičnosti ranca.

Read More