LOGITECH G predstavio PRO X 60, novu tastaturu sa inovativnom KEYCONTROL tehnologijom

0
62
logitech-g-predstavio-pro-x-60,-novu-tastaturu-sa-inovativnom-keycontrol-tehnologijom

Logitech G, Logitech-ov brend i vodeći inovator gejming tehnologije i opreme, predstavio je PRO X 60kompaktnu gejmersku tastaturu koja je specifično dizajnirana za najbolje profesionalne esportiste na svetu.

U svetu profesionalnog esporta, potražnja za apsolutno najboljom opremom na tržištu je danas veća nego ikada. Na ovom planu se posebno ističu 60-procentne tastature (tastature koje imaju manje dimenzije od standardnih), koje su postale veoma popularne među gejmerima zbog svog minimalističkog i kompaktnog dizajna. Ove tastature zauzimaju značajno manje prostora i time omogućavaju brže, slobodnije i dinamičnije pokrete miša koji su ključni u FPS igrama, posebno kada govorimo o profesionalnom nivou takmičenja. Zbog svojih malih dimenzija, veoma se lako prenose, što je dodatni plus.

Međutim, iako su tastature manjeg formata odlične za esports takmičenja, nekada im nedostaju ključni tasteri koji su profesionalcima i te kako potrebni. Tu nastupa PRO X 60 sa svojom inovativnom KEYCONTROL tehnologijom, koja nudi daleko više opcija za podešavanje u poređenju sa standardnim modelima. Uz pomoć KEYCONTROL tehnologije, PRO X 60 prevazilazi mogućnosti standardnih modela. KEYCONTROL, koji možete podešavati putem GHUB softvera, igračima pruža mnoštvo opcija za modifikaciju tastera – sa ovom tehnologijom, jednom tasteru možete dodeliti čak 15 funkcija. U kombinaciji sa G-SHIFT softverom, svi tasteri i komande koji su vam potrebni biće vam na dohvat ruke.

PRO X 60 je takođe opremljen vrhunskom Logitech G LIGHTSPEED bežičnom tehnologijom koja poseduje brzinu klasične žične konekcije, ali tastaturu takođe čini izuzetno svestranom i lakom za korišćenje.

PRO X 60 se prodaje po ceni od 199 € i dostupan je u tri boje – crnoj, beloj i roze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More