Horizon Forbidden West PC sistemski zahtevi otkriveni u susret izlasku

0
63
horizon-forbidden-west-pc-sistemski-zahtevi-otkriveni-u-susret-izlasku

Horizon Forbidden West je sledeća PlayStation igra koja prelazi na PC. Nastavak Horizon: Zero Dawn, nudi još veći otvoreni svet, niz vizuelnih i nadogradnji gameplay-a, kao i novu kampanju kroz koju igrači mogu da se probijaju. Na PC-u, dobićemo Complete Edition igre, koja uključuje ekspanziju Burning Shores.

Iako je Horizon Forbidden West najavljen za PC pre nekoliko meseci, sada smo samo nedeljama udaljeni od lansiranja. Kao rezultat toga, Sony je najavio zvanični datum izlaska – 21. mart, kao i sistemski zahtevi za PC.

U tabeli ispod možete videti pune sistemske zahteve za igru, ciljajući rezolucije 720p, 1080p, 1440p i 4K:

Ako preferirate da prilagodite podešavanja i vizuale prema sopstvenom ukusu, pronaći ćete mnogo opcija u lanseru i u menijima igre. Pored individualnih podešavanja kvaliteta za teksture, nivo detalja, senke, vodu, teren i još mnogo toga, možete koristiti klizače za podešavanje vidnog polja i vizuelnih efekata poput zamućenja pokreta i filmske zrnastosti. Takođe ćete pronaći opcije za podešavanje efekata punog ekrana poput radijalnog zamućenja, sočiva i vinjete po ukusu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More