Možete dobiti kompletniju sliku zdravlja sa novim Garmin monitorom krvnog pritiska

0
80
mozete-dobiti-kompletniju-sliku-zdravlja-sa-novim-garmin-monitorom-krvnog-pritiska

Garmin predstavlja još jedan alat za korisnike koji žele da prate svoje zdravlje preko pametnog monitora krvnog pritiska.

Index BPM vam omogućava da merite i pratite svoj sistolni i dijastolni krvni pritisak. To je podesiv, kompaktni rukav koji stavljate na gornji deo ruke sa integrisanim ekranom i pruža očitavanja krvnog pritiska i pulsa u realnom vremenu.

Praćenje krvnog pritiska može biti važan zdravstveni alat za svakoga, a može biti posebno važan za sportiste, budući da je hipertenzija i dalje jedan od najčešćih kardiovaskularnih stanja kod sportista. Iako možete koristiti Index BPM kao samostalni uređaj, možete sinhronizovati svoja očitavanja sa Garmin Connect aplikacijom gde ćete moći da pregledate istoriju svojih mera i trendova za kompletniju sliku o svom zdravlju i performansama. Moguće je postaviti podsetnik za merenje krvnog pritiska.

Garmin Index BPM

Index BPM je napravljen da odgovara širokom spektru veličina ruku, od 22 do 43 cm u obimu i može se koristiti od strane do 16 korisnika za praćenje individualnih očitavanja i sinhronizaciju podataka na njihov Garmin Connect nalog. Ima bateriju koja traje do 9 meseci i dostupan je na garmin.com

Read More