Fortnite – dve nove Lego igre 

0
68
fortnite-– dve-nove-lego-igre 

Računari i Galaksija

PCPress.rs Image

Transformacija Fortnite-a u platformu za igre nastavlja se dodavanjem nekih novih igara iz Lego-a. Nakon objavljivanja igre za preživljavanje nalik Minecraft-u Lego Fortnite u decembru, Lego je lansirao još dva naslova unutar Fortnite-a. Jedan je naslov za više igrača pod nazivom Lego Raft Survival; drugi je staza sa preprekama pod nazivom Lego Obbi Fun. Obe igre su napravljene pomoću alata Unreal Editor za Fortnite. 

PCPress.rs Image

Lansiranja dolaze u trenutku kada Epic pokušava da proširi Fortnite izvan svojih korena borbe protiv kraljevske bitke, sa nizom različitih iskustava unutar igre. Lansiranje Lego Fortnite-a ubrzo je praćeno arkadnim trkačem Rocket Racing i muzičkom igrom Fortnite Festival. 

Epic i Lego su prvi put najavili svoje partnerstvo 2022. godine, a kao deo današnje najave, Lego je rekao da „putovanje Lego Fortnite tek počinje, sa novom izgradnjom sveta, funkcijama igranja i više Lego stilskih odela koje će stići u ažuriranjima tokom 2024. 

Pored Lego-a, Epic se udružio i sa Disney. Početkom februara, Disney je objavio da ulaže 1,5 milijardi dolara u Fortnite programera, sa namerom da stvori „ekspanzivni i otvoreni univerzum igara i zabave“ koji je povezan sa Fortniteom. 

Izvor: TheVerge

SBB


Tagovi: , , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.