Epic Games ponovo gasi Paragon, dve godine nakon oživljavanja

0
76
epic-games-ponovo-gasi-paragon,-dve-godine-nakon-ozivljavanja

Epic Games je 2018. godine ugasio svoj veliki MOBA projekat, Paragon, i otvorio imovinu igre za zajednicu. Par godina kasnije, Netmarble je ponovo pokrenuo igru kao Paragon: The Overprime i sada se igra ponovo gasi.

Paragon je prvi put pokrenut 2016. godine kao igra sa ranim pristupom, ali je Epic Games napustio projekat 2018. godine jer igra nije uspela da se takmiči sa drugim velikim MOBA igrama kao što su Smite, League of Legends i Dota 2. Igra se vratila u decembru 2022. godine sa novom razvojnom studijom na čelu, ali igra opet nije stekla dovoljno trakcije i ponovo će se ugasiti.

U zvaničnom saopštenju ove nedelje, Netmarble je rekao: “Od ranog pristupa, Paragon: The Overprime je bio u razvoju, dok smo nastavili da istražujemo, iteriramo i razmišljamo o različitim načinima da zadovoljimo očekivanja naših ratnika”. Kompanija je dodala da su “nakon pažljivog razmatranja” zaključili da neće moći da pruže “stabilnu i zadovoljavajuću uslugu u budućnosti”.

Paragon će se sada ponovo ugasiti, sa krajem usluge zakazanim za 22. april 2024. godine, a sada su onemogućene kupovine unutar igre. Netmarble završava svoje saopštenje rečima: “Duboko nam je žao zbog neočekivanog i nesrećnog prekida usluge. Duboko cenimo ohrabrenje i podršku koju ste nam pružili do sada uprkos našim nedostacima”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More