Enhulk 930 će vas oduvati!

0
77
enhulk-930-ce-vas-oduvati!

U prošlosti, grabulje su bile standardni alat za rukovanje s otpalim lišćem, pružajući dobar trening, ali zahtevajući previše vremena. Onda je došla duvalica za lišće, pravi spasioc za čišćenje lišća. Međutim, nisu svi duvači lišća jednaki. Takođe, niko ne želi udisati emisije koje dolaze iz tradicionalnih duvalica na fosilna goriva. Tu nastupa Enhulk 930, električni duvač lišća od strane AiDot-a.

Očigledno da električne duvalice za lišće nisu nove. Ali Enhulk 930CFM ručna duvalica za lišće od AiDot-a ponovno definiše čišćenje lišća svojim neuporedivim protokom vazduha od 26,3 m3 po minuti i snažnom baterijom od 58V, koja omogućava do 120 minuta neprekidnog čišćenja.

Njegova inovativna tehnologija turbine i dizajn mlaznice osiguravaju vrhunski učinak i trajnost. Duvalica se može pohvaliti kontrolama kao što su kontrola brzine, turbo način, kontrola kretanja i LED panel EZ-HMI.

Početna cena mu je 275 EUR. Za manje dvorište, postoji lakši model Enhulk 730 (730 kubnih fita po minuti, odnosno 20,6 m3 po minuti), koji košta 155 EUR uz paket baterija i punjač.

Read More