Eidos Montreal takođe pogođen otkazima, otkazana Deus Ex igra

0
77
eidos-montreal-takodje-pogodjen-otkazima,-otkazana-deus-ex-igra

Juče smo dobili vesti da je Embracer Group otkazao novu Deus Ex igru u Eidos Montrealu. Sada se čini da su te vesti potvrđene, uz potvrdu da će Eidos takođe pretrpeti talas otpuštanja.

Iako je ova Deus Ex igra još uvek bila u preprodukciji i nije bila najavljena, došlo je do saznanja da je projekat bio u razvoju oko dve godine i trebao je da uđe u punu produkciju 2024. godine. Međutim, vredi napomenuti da je Elias Toufexis, glasovni glumac za Adama Jensena, potvrdio da ga još nisu kontaktirali o projektu, spekulišući da Jensen možda neće biti uključen u ovu iteraciju.

Adam Jensen je postao lice Deus Ex franšize sa izdanjem Deus Ex: Human Revolution. Jensenova priča se nastavlja u nastavku, Mankind Divided, ali nažalost zbog različitih ograničenja, dobar deo priče planiran za Mankind Divided nije ušao u konačni proizvod, ostavljajući fanove da čekaju potencijalnu treću igru da bi završili trilogiju.

U izjavi, Eidos je sada potvrdio da takođe prolazi kroz otpuštanja, sa oko 97 ljudi raspoređenih preko više timova koji će biti izbačeni iz svog posla, nastavljajući dugi niz otpuštanja u industriji igara preko različitih studija i izdavača tokom prošle godine.

U ovom trenutku, budućnost Deus Ex franšize je neizvesna. Embracer Group je stekao Eidos Montreal zajedno sa Deus Ex franšizom 2022. godine, zajedno sa Crystal Dynamics i Tomb Raider franšizom. Već je u razvoju nova Tomb Raider igra, ali nije jasno na šta će Eidos preći sledeće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More