Capcom navodno radi na 5 različitih Resident Evil igara

0
66
capcom-navodno-radi-na-5-razlicitih-resident-evil-igara

Resident Evil je definitivno najveće ime za Capcom, sa franšizom koja traje decenijama i prodala je više od 150 miliona primeraka kroz mnoge igre. Nakon kontinuiranog uspeha sa naslovima kao što su Resident Evil Village i RE4 Remake, izdavač se trenutno navodno radi na 5 nastavaka u serijalu.

Kako je izvestio poznati Resident Evil insajder DuskGolem (i podelio korisnik Reddita KekanKok), Capcom navodno radi na čitavom nizu novih naslova Resident Evil, a curenje informacija kaže:

“Znam za 5 RE igara koje su trenutno u razvoju, uključujući RE9”. Za kontekst, DuskGolem je prethodno izvestio o statusu Resident Evil 9, tvrdeći da je u razvoju od 2018. godine i planira se da će biti objavljen negde u 2025. godini – ne samo da ima najduže vreme razvoja od bilo koje RE igre, već i najveći budžet.

DuskGolem je takođe ponudio mali tizer o jednoj od igara u razvoju, navodeći da “sam dobio… veliki ažurirani podatak o Resident Evil projektu bukvalno juče, i zaista sam uzbuđen zbog toga. Ali verovatno neće biti objavljen do kraja 2026. ili početka 2027. godine. Tako da samo da držim jezik za zubima za sada.”

Na osnovu činjenice da se RE9 navodno pojavljuje 2025. godine, malo je verovatno da je to misteriozni projekat na koji DuskGoldem misli. Međutim, s obzirom da Capcom tvrdi da planiraju da razvijaju još remakeova svojih RE naslova, mogućnosti su gotovo beskrajne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More