X omogućava svim korisnicima audio i video pozive

0
105
x-omogucava-svim-korisnicima-audio-i-video-pozive

PC Press Studio

PCPress.rs Image

X polako uvodi audio i video pozive korisnicima koji ne plaćaju svoju premium uslugu pretplate koja je ranije bila poznata kao Twitter Blue. Kompanija je prvobitno lansirala ovu funkciju za korisnike iOS-a prošle godine, dajući pretplatnicima koji plaćaju opciju da zovu druge ljude preko aplikacije, i bila je korak ka tome da X postane aplikacija „sve“ koju Elon Musk želi da bude.

PCPress.rs Image

X usluge postaju dostupne svima, kako je i obećano

Do kraja januara, Musk je rekao da će X učiniti audio-video pozive dostupnim svima čim se kompanija uveri da je velika. I dalje se od nas traži da se pretplatimo na X Premium da bismo mogli da upućujemo pozive kada pritisnemo ikonu telefona u DM-u, ali oni koji dobiju ažuriranje moći će da upućuju pozive čak i ako nisu pretplatnici koji plaćaju. Zvanična stranica X podrške za ovu funkciju sada kaže da svi nalozi mogu da upućuju i primaju pozive, iako su obe strane morale biti u kontaktu putem direktne razmene poruka barem jednom.

Pored najave uvođenja ove mogućnosti, X je otkrio da će korisnici sada takođe moći da primaju pozive od svih u aplikaciji ako to žele. Audio i video pozivi su automatski uključeni za nas kada smo proverili meni Podešavanja naših DM-a, konfigurisan tako da možemo da primamo pozive samo od ljudi koje pratimo.

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.