Hades 2 stigao u Early Access

0
54
hades-2-stigao-u-early-access

Punim izdanjem za Hades, SuperGiant Games se 2020. godine stavio na mapu, osvojivši više BAFTA nagrada, Game Awards i još mnogo toga. Nakon iznenadne najave nastavka krajem 2022. godine, Hades 2 je sada zvanično ušao u Early Access.

Već je bilo poznato da će Hades 2 biti pokrenut u Early Access ove godine, sa timom koji je prošlog septembra podelio da će EA period stići negde u drugom kvartalu 2024. godine.

Međutim, sa vrlo malo upozorenja, SuperGiant Games je sada izbacio Hades 2 na svet, rekavši “Nakon više od tri godine razvoja, naš prvi ikada nastavak je sada dostupan u Early Access!!”.

Iako je u Early Access, igra već sadrži “više okruženja, neprijatelja i potpuno ozvučenih likova nego puna verzija originalne igre” – sa još toga na putu.

Objašnjavajući zašto su odlučili da idu putem Early Access, tim je dodao “dizajnirali smo Hades II za Early Access od samog početka, i radujemo se vašim povratnim informacijama o svemu što smo do sada izgradili, i integrisanju tih povratnih informacija u naše planove za ostatak produkcije! Ovo je igra sa mnogo međusobno povezanih delova, i vaše povratne informacije nam pomažu da osiguramo da sve, od balansa do narativa, funkcioniše što je moguće bolje.”

Iako nije dat datum izlaska za puno izdanje igre, tim je izjavio da planiraju da “budu u Early Access barem do kraja 2024. godine kako bi izgradili preostali sadržaj koji smo planirali.”

Hades je zaista odlična roguelike igra sa zaraznim gejmplejom i iznenađujuće privlačnom pričom. Nadamo se da će Hades 2 biti još bolji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More