Očekuje se da će “Switch 2” imati 12GB RAM-a i 256GB memorije

0
59
ocekuje-se-da-ce-“switch-2”-imati-12gb-ram-a-i-256gb-memorije

Nakon godine dana glasina, curenja informacija i spekulacija, Nintendo se priprema za skoru zvaničnu najavu Switch 2. Međutim, do tada, nastavljaju se pojavljivati detalji o konzoli.

Korisnici na Famiboardsu su izgleda otkrili konfiguraciju memorije ove konzole. Prema izveštajima, Nintendo Switch 2 će koristiti 12GB RAM-a i 256GB skladišnog prostora.

Kako je istaknuto na Redditu, korisnici Famiboarda su pratili podatke o isporuci povezane sa Nvidia i Nintendo za dva meseca, što je izgleda otkrilo 12GB RAM-a za predstojeću konzolu.

Kao dokaz, korisnici su uspeli da pronađu dokaze o testiranju Nvidia T239, različitim devkitovima i identifikatorima koji se podudaraju sa misterioznom Nintendo konzolom, koja je verovatno Switch 2.

Iako post nije previše ulazio u specifičnosti ovog procesa, došlo se do konfiguracije memorije od 12GB DDR5 7500 MT/s za Nintendo Switch 2. To je 3 puta više memorije nego kod prethodnika, a prethodna curenja su sugerisala sličnu količinu memorije.

Prema podacima, memorija je podeljena na dva modula od 6GB od Microna. U međuvremenu, konzola bi trebalo da uključuje 256GB UFS 3.1 skladišnog prostora pored ugrađenog mikrofona. Nintendo bi takođe mogao da uključi dva mikrofona, po jedan za svaki kontroler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More