WhatsApp uvodi funkciju pop-out četa za Windows beta

0
78
whatsapp-uvodi-funkciju-pop-out-ceta-za-windows-beta

Maxi 2024

PCPress.rs Image

WhatsApp uvodi novu nadogradnju za Windows nativnu aplikaciju putem zvaničnog beta kanala na Microsoft prodavnici, podižući verziju na 2.2407.9.0.

PCPress.rs Image

Ova funkcija unapređuje komunikaciju i značajno povećava produktivnost

Šta je novo u ovoj nadogradnji? WhatsApp uvodi funkciju pop-up četa, i dostupna je nekim beta testirima!

Nakon što su predstavili funkciju za jednostavno kreiranje stikera iz slika, WhatsApp sada razvija nove opcije za svoju nativnu Windows aplikaciju sa ciljem unapređenja korisničkog iskustva, posebno u upravljanju višestrukim razgovorima. Ove nadolazeće nadogradnje dizajnirane su da korisnicima pruže dodatne alate kako bi bolje navigirali kroz svoje razgovore, osiguravajući efikasniju komunikaciju. Konkretno, zahvaljujući najnovijem WhatsApp beta izdanju za Windows 2.2407.9.0, koje je dostupno na Microsoft prodavnici, otkrili smo da WhatsApp uvodi funkciju pop-up četa nekim beta testirima!

Nova opcija nazvana “Pop-up čet” dostupna je unutar opcija četa. Ova funkcija omogućava korisnicima da odvoje pojedinačne prozore četa iz glavnog WhatsApp interfejsa, pretvarajući ih u nezavisne, prilagodljive prozore koji se mogu pozicionirati bilo gde na radnoj površini. To znači da korisnici sada mogu istovremeno voditi više razgovora bez potrebe da stalno prebacuju između njih iz glavne aplikacije.

Korisnici mogu lako obavljati više zadataka, odgovarajući na poruke iz različitih kontakata ili grupa istovremeno, sa mogućnošću otvaranja više iskačućih prozora četa. Ova funkcija unapređuje komunikaciju i značajno povećava produktivnost, posebno za korisnike koji upravljaju brojnim razgovorima tokom dana ili trebaju da pročitaju više četova odjednom. Pored toga, za korisnike koji sarađuju na projektima ili koordiniraju grupne aktivnosti, verujemo da ova funkcija može dodatno olakšati komunikaciju pružajući posvećen prozor za svaki razgovor. Ova opcija korisnicima omogućava jasniju komunikaciju i osigurava da važne poruke ne budu zatrpane ili zanemarene među drugim nitima razgovora.

Funkcija pop-up četa dostupna je nekim korisnicima koji instaliraju najnoviju nadogradnju WhatsApp-a za Windows koja je objavljena na Microsoft prodavnici. Ako ne vidite ovu nadogradnju na Microsoft prodavnici, imajte na umu da će biti dostupna većem broju korisnika tokom narednih dana.

Izvor: Wabetainfo

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.