Volvo pauzira dostavu EX30 modela zbog softverskih problema

0
65
volvo-pauzira-dostavu-ex30-modela-zbog-softverskih-problema

Računari i Galaksija

PCPress.rs Image

Volvo EX30 EV bio je hit od samog početka zahvaljujući korišćenju tehnologije, zajedno sa relativno niskom cenom od 35.000 dolara. Međutim, proizvođač automobila odložio je isporuke u Evropi zbog softverskih grešaka.

PCPress.rs Image

U toku je otklanjanje problema

Ostvaren je važan napredak, ali verzija softvera 1.2 još uvek ne ispunjava sve uslove neophodne za objavljivanje. Problem očigledno nije mogao da se reši bežičnim putem, pa su ažuriranja morala da se urade u zastupnicima. Volvo nije objasnio u čemu je tačno greška, ali je u korespondenciji kupaca navedeno da softver 1.2 sadrži, između ostalog, neke Googe-ove sertifikate i ključna ažuriranja.

EX30 je izazvao veliko interesovanje zahvaljujući šarmantnom dizajnu, niskoj početnoj ceni, solidnim performansama, pristojnom opsegu i upotrebi ekološki prihvatljivih materijala. Svi modeli koji se prodaju za početak biće proizvedeni u Kini, tako da vozilo ne ispunjava uslove za federalne poreske olakšice u SAD-u. EX30 je ključan za Volvo planove da poveća prodaju za 69% i proda 1,2 miliona automobila već sledeće godine.

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.