Valve poslao zahtev za trademark igre Deadlock

0
38
valve-poslao-zahtev-za-trademark-igre-deadlock

U poslednjih nekoliko nedelja, Valve je držao privatne testove igranja za svoju sledeću igru, Deadlock. Izgleda da je to kombinacija elemenata iz Team Fortress 2 i Dota 2. Do sada su procureli mnogi video snimci gejmpleja, prikazujući likove, mehanike i mape. Iako je igra otvorena tajna u ovom trenutku, Valve još nije javno priznao procurele informacije niti je najavio bilo šta o igri. To bi trebalo da se promeni vrlo brzo.

Valve je sada zvanično podneo zahtev za trejdmark za Deadlock. Trenutno je na čekanju odobrenje, jer je tek podnet 30. maja. Pretpostavljajući da trademark prođe, igra bi trebalo da bude najavljena relativno brzo. Igra je već u skoro završenom stanju, Valve ne bi držao test igranja i rizikovao curenje informacija.

Kao što smo videli sa Counter-Strike 2 prošle godine, Valve će verovatno prvo objaviti Deadlock u beta formi, pozivajući one koji su igrali prethodne igre poput Dota ili Team Fortress, pre nego što u potpunosti pokrene igru na Steamu za sve da je preuzmu. Kao i druge Valveove multiplayer igre, očekujemo da će Deadlock biti besplatan za igranje, sa integracijama Steam Marketplace i Workshop za generisanje novog kozmetičkog sadržaja.

Deadlock je prethodno bio u razvoju pod imenom ‘Neon Prime’, ime koje je Valve zaštitio prošle godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More