Očekuje se da će Xbox prikazati čak 40 igara na svom dogaćaju 9. juna

0
31
ocekuje-se-da-ce-xbox-prikazati-cak-40-igara-na-svom-dogacaju-9.-juna

Kako se približava datum Xbox prezentacije, sve više i više saznajemo o događaju. Zakazan za 9. jun, događaj će biti uzbudljiv za fanove, jer je poznato da Xbox ide veliko sa ovim godišnjim događajima.

Iako već postoji mnogo uzbuđenja i spekulacija oko prezentacije, sugerisano je da će događaj predstaviti čak 40 velikih igara.

Insajder na Twitteru je podelio svoje misli o događaju. Colteastwood očekuje da će se pojaviti čak 40 igara, uključujući ‘nova otkrića i povratak omiljenih franšiza.’

Colt je poznat po bliskim vezama sa čelnicima Xboxa i različitim izvorima. Stoga ne bismo bili šokirani ako bi njegova izjava bila više od obrazovanog nagađanja.

U svakom slučaju, Xbox je predstavio sličan broj igara na događajima poput prošlogodišnje prezentacije i ID@Xbox. Važno je napomenuti da se neće svako otkriće fokusirati na AAA franšize, iako će ih za fanove velikobudžetnih Xbox iskustava biti dosta.

Što se tiče onoga što bi moglo da se pojavi, Doom je više-manje garantovan nakon nekoliko procurelih informacija. Gears 6 je praktično potvrđen, a razni insajderi su nagovestili igre poput State of Decay 3 i Perfect Dark.

Microsoft može podeliti još jedan pogled na već otkrivene igre poput Fable i Indiana Jones. Black Ops 6 takođe može biti računat kao jedno od otkrića, iako će prvi pucač iz prvog lica dobiti svoj Direct, baš kao i Starfieldov događaj prošle godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More