Marvel Rivals potvrđen za konzole, beta testiranje kreće u julu

0
47
marvel-rivals-potvrdjen-za-konzole,-beta-testiranje-krece-u-julu

U poslednjih nekoliko nedelja videli smo mnogo procurelih informacija za Marvel Rivals, uključujući potpuni spisak likova i jedinstvene setove poteza za svakog heroja. Tokom State of Play prošle nedelje, konačno smo dobili neke zvanične vesti. Ako ste zainteresovani za novi timski šuter Marvela, biće beta testiranje u julu.

Ovaj šuter fokusiran na PvP, koji crpi jasnu inspiraciju iz igara poput Overwatch, trebalo bi da se objavi kasnije ove godine za PC i konzole. Igra je sada potvrđena za Xbox Series X/S i PS5, a novi trejler je otkrio nove likove poput Venoma i Adam Warlocka.

Iako još uvek nemamo tačan datum izlaska igre, zatvoreno beta testiranje dolazi u julu za PC i konzole. Međutim, oni na PS5 će dobiti ekskluzivni poklon za učešće, kozmetičku kožu Scarlet Spider.

Ovo nije prvi put da Sony proširuje svoje vlasništvo nad Spider-Man franšizom izvan Insomniacovih igara. Prethodno je Sony takođe sklopio čuveni dogovor sa Square Enixom da bi osigurao da je Spider-Man igriv samo na PlayStation verziji Marvel’s Avengers, koja je na kraju propala i sada je prestala da prima ažuriranja. Srećom, ovog puta, Marvel Rivals je besplatna igra. Bez AAA cene, male ekskluzivne bonuse ovde i tamo je mnogo lakše prevideti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More