The Last of Us Part 2 PC verzija je već završena

0
31
the-last-of-us-part-2-pc-verzija-je-vec-zavrsena

The Last of Us Part 1 označio je početak jedne od najvećih  Sony franšiza na PC-u. Iako ovo nije bio najbolji debi na platformi, fanovi su i dalje uzbuđeni zbog onoga što dolazi.

Nedavni curenja informacija ukazala su na PC port za The Last of Us Part 2. Pouzdani insajder se uključio u ove glasine, navodeći da, iako datum izlaska nije poznat, ova verzija je već završena.

Informacije dolaze od Billbil-kuna, koji je otkrio informacije o PC portu za God of War Ragnarok ne tako davno.

Prema izvoru, Sony je počeo da radi na ovom portu krajem 2021. godine. Dve godine kasnije, PC verzija je već bila završena, što sugeriše da je Naughty Dog možda nameravao da je pokrene zajedno sa The Last of Us Part 2 Remastered.

Pošto izvor nije ukazao na bilo kakve ciljeve za izlazak, a očekuje se da će God of War Ragnarok biti poslednji port za 2024. godinu, Sony može da zadrži The Last of Us Part 2 do početka druge sezone TV serije.

Prvi port je takođe pokrenut zajedno sa TV serijom, što je prilično prikladno da se nastavak ponovo uradi na taj način. Međutim, Sony ovaj put može biti dodatno oprezan, jer je već izazvao negativnost nakon što je The Last of Us Part 1 razočarao sve.

U svakom slučaju, izgleda da će The Last of Us Part 2 uskoro biti dostupan na PC-u. Očekuje se da će druga sezona TV serije stići početkom 2025. godine, što čini ovaj PC port savršenim izdanjem za prvu veliku igru Sonija sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More