Amazon objavio prvi poster za Like a Dragon: Yakuza seriju

0
37
amazon-objavio-prvi-poster-za-like-a-dragon:-yakuza-seriju

Još 2020. godine, najavljeno je da je u radu film koji adaptira priču SEGA franšize Like a Dragon (Yakuza). Od tada je projekat prepravljen, sada postavljen da bude originalna TV emisija Amazon Prime. Ubrzo nakon uspeha Fallout, Amazon je sada objavio prvi poster za ‘Like a Dragon: Yakuza’.

Postavljen da se premijerno prikaže 24. oktobra, Like a Dragon: Yakuza je “adaptacija sa originalnom pričom zasnovanom na globalnom hitu SEGA-ine franšize igara, Yakuza: Like a Dragon.”

Iako je originalna priča, serija će biti zasnovana na prvoj igri, sa sinopsisom koji glasi:

“1995. i 2005. godine, protežući se kroz dva vremenska perioda, Like a Dragon: Yakuza, originalna serija o zločinu, napetosti i akciji, prati život, detinjstvo prijatelja i posledice odluka Kazume Kiryu, strašnog i neprevaziđenog Yakuza ratnika sa snažnim osećajem pravde, dužnosti i humanosti.”

Kao što je pomenuto, ovaj projekat je prvi put najavljen u septembru 2020. godine, i trebao je biti adaptiran u film umesto 1212 Entertainment i Wild Sheep Content – iako su planovi očigledno promenjeni od tada.

Sezona od 6 epizoda biće podeljena na dva dela, sa prvim delom koji pada 25. oktobra i drugim koji stiže 1. novembra. Yakuza (Kiwami) je odlična igra sa sjajnom pričom. Nadamo se da će prelazak na format TV serije pomoći da nam se likovi adaptacije još više dopadnu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More