Summe Game Fest počinje 7. juna

0
55
summe-game-fest-pocinje-7.-juna

Summer Game Fest je samo par nedelja daleko. Sada kada je E3 zvanično otkazan zauvek, Summer Game Fest je utvrdio svoju poziciju kao novi glavni letnji događaj za najave igara. Ovogodišnji šou će videti učešće preko 55 partnera, od manjih indie kompanija i proizvođača softvera povezanih sa igrama, do najvećih izdavača u industriji.

Što se tiče velikih imena, Summer Game Fest će imati učešće mnogih glavnih izdavača, uključujući 2K Games, Amazon Games, Capcom, Bandai Namco, Epic Games, Devolver Digital, EA, Sega, Riot, Meta, WB, Ubisoft, PlayStation i Xbox.

Sa strane gaming dodataka i softvera, imamo kompanije poput Discord, Samsung, Steam, Razer i još mnogo drugih.

Sa tako velikom listom partnera mogućnosti za nove najave igara su praktično beskrajne. Riot bi potencijalno mogao da najavi detalje lansiranja za svoju novu borilačku igru, Bandai Namco bi mogao da se vrati sa novim trejlerom za Elden Ring: Shadow of the Erdtree, a Amazon bi potencijalno mogao da otkrije sledeću Tomb Raider igru, pošto je tehnološki gigant potpisao ugovor da objavi sledeću igru od Crystal Dynamics.

Capcom ima nove igre Resident Evil i Monster Hunter na putu. Bez obzira na sve, čini se da možemo očekivati neke uzbudljive najave za nove igre, uz ažuriranja za tekuće ili prethodno najavljene naslove. Sa prisustvom 2K Games-a, mislim da bi fanovi BioShock-a posebno trebali da budu na oprezu, jer nedavne glasine sugerišu da bi BioShock 4 konačno mogao biti spreman za otkrivanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More